Υλικά:
- 4 αυγά
- 4 μεζούρες ζάχαρη
- 5 μεζούρες αλεύρι
- 2 μεζούρες γάλα
- 2 μεζούρες καρύδια χοντροκομμένα
- 200 γρ. μαργαρίνη
- 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
- 2 κουταλιές σούπας κανέλλα
- ½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση:
Βάζουμε στον κάδο τα αυγά, τη ζάχαρη, το γάλα, τη μαργαρίνη, το μοσχοκάρυδο, την κανέλλα και ρυθμίζουμε για 4 λεπτά στην ταχύτητα 6. Αν χρειαστεί, για καλύτερη ανάμειξη των υλικών βάζουμε στο τελευταίο λεπτό θερμοκρασία 40° C.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, τα καρύδια, το μπέικιν πάουντερ και ανοίγουμε την ταχύτητα στο 4-6 να αναμειχθούν τα υλικά.
Αδειάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για μια ώρα περίπου.