Υλικά:
- 2 κουτιά ζελέ στιγμής
- 1 δόση κρέμα ζαχαροπλαστικής (βλ. συνταγή)
- 1 πακέτο σφολιατίνια
- φρούτα (κονσέρβα ή φρέσκα)
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε το ζελέ και το αφήνουμε στο ψυγείο σε φόρμα να πήξει λίγο. Μόλις πήξει τόσο, ώστε να κρατάει τα φρούτα, τα τοποθετούμε στην επιφάνεια του ζελέ. Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής και την αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια, τη στρώνουμε πάνω από τα φρούτα και από πάνω τοποθετούμε τα σφολιατίνια ραντισμένα με λικέρ. Παγώνουμε στη συντήρηση και γυρίζουμε τη φόρμα σε μια πιατέλα.