Υλικά:
- 150 γρ. ζάχαρη
- 300 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα
- 1/4 μεζούρας ανθόνερο
- 1/4 μεζούρας κονιάκ
Εκτέλεση:
Βάζουμε στον κάδο τη ζάχαρη και ανοίγουμε στην ταχύτητα 9 για 20 δευτερόλεπτα να γίνει άχνη. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και ανοίγουμε στην ταχύτητα 6 για 10 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε το ανθόνερο και το κονιάκ και ανοίγουμε στην ταχύτητα 6 για 6 δευτερόλεπτα.
Πλάθουμε τα αμυγδαλωτά σε ότι σχήμα θέλουμε και τα τυλίγουμε με ζάχαρη.