Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή για Κρεατόσουπα

Κρεατόσουπα

Αξιολογήστε αυτή τη συνταγή
(2 ψήφοι)

Μερίδες:

Υλικά:

  • 1 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή ποντίκι)
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ξερό ολόκληρο
  • 2 πατάτες (καρεδάκια)
  • 2 καρότα (καρεδάκια)
  • 2 κλωνάρια σέλερυ
  • 2 κολοκυθάκια (καρεδάκια)
  • 2 φύλλα δάφνης
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 10 κόκκους πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό λίγο παραπάνω από την μέση, μόλις βράσει το νερό προσθέτουμε το μοσχάρι αφού πρώτα έχουμε πετάξει το πρώτο νερό, τα φύλλα δάφνης, 1 ολόκληρο κρεμμύδι, 10 κόκκους πιπέρι. Μόλις γίνει το μοσχάρι, το βγάζουμε από την κατσαρόλα. Στη συνέχεια σουρώνουμε το ζουμί. Βάζουμε στην κατσαρόλα 1 σφηνάκι λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, τα κολοκυθάκια, τις πατάτες και το σέλερυ. Προσθέτουμε το ζουμί, αλάτι, πιπέρι και το μοσχάρι.Το αφήνουμε να βράσουν  περίπου 20 λεπτά μέχρι να γίνουν τα λαχανικά.

 

Σημείωση

Εάν θέλουμε προσθέτουμε λεμόνι, κάποιο ζυμαρικό ή ρύζι και φρέσκια ντομάτα.
Δημοσιευμένο στο Σούπες Γράφει ο/η  Συνταγές με νου Αναγνώστηκε 1387 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κοτόσουπα Κρεμμυδόσουπα »

Αφήστε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.