Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή για Σίζαρ (ceaser) γιαουρτιού με λίγα λιπάρα

Σίζαρ (ceaser) γιαουρτιού με λίγα λιπάρα

Αξιολογήστε αυτή τη συνταγή
(6 ψήφοι)

Υλικά:

  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.γ. γιαούρτι 0%-2%
  • 1 κ.γ. μουστάρδα (όχι γεμάτη)
  • 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
  • 1 ½ σφηνάκι ελαιόλαδο
  • 1 κ. σ. ξύδι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • ½ σφηνάκι νερό

 

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.

Χρήση: Την χρησιμοποιούμε σε πράσινες σαλάτες, σαλάτες με τόνο ή κοτόπουλο.

Σημείωση

Αν θέλουμε προσθέτουμε γιαούρτι πλήρες
Δημοσιευμένο στο Σάλτσες Γράφει ο/η  Συνταγές με νου Αναγνώστηκε 5616 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βινεγκρέτ μπαλσάμικου Βινεγκρέτ μελιού »

Αφήστε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.

Είστε εδώ: Συνταγές Μαγειρικής Σάλτσες Σίζαρ (ceaser) γιαουρτιού με λίγα λιπάρα