Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σάλτσες

Σάλτσες

Οι σάλτσες αποτελούν το απαραίτητο συμπλήρωμα πολλών φαγητών ενώ αρκετές φορές συμπληρώνουν το φαγητό πριν ακόμη αυτό ψηθεί όπως στο παστίτσιο και το μουσακά.

Οι βασικές σάλτσες που χρησιμοποιούνται στην μαγειρική είναι λίγες όπως η μπεσαμέλ, η μαγιονέζα, η σάλτσα ντομάτας, και το λαδόξιδο ενώ όλες οι άλλες σάλτσες αποτελούν παραλλαγές των βασικών.

Στο συνταγές μαγειρικής με νου θα βρείτε πολλές ποιοτικές και πρωτότυπες συνταγές για σάλτσες που επιμελείτε ο Σεφ μας. 

Υλικά: 1 κρόκο αυγού 1 κ.γ. μουστάρδα 1 κ.γ. ξύδι 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (σε σκόνη) 4 σφηνάκια ελαιόλαδο ή 2 σπορέλαιο και 2 ελαιόλαδο ½ σφηνάκι νερό 1 κ.σ. λεμόνι Αλάτι, πιπέρι Παρμεζάνα 2 αντζούγιες ψιλοκομμένες (προαιρετικά)   Εκτέλεση: Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Σελίδα 2 από 2