Μερίδες: 3-4
Υλικά:
- 1 γαλλική σαλάτα
- ½ iceberg
- 1 στήθος κοτόπουλο
- 2 φέτες του τόστ ή 100γρ κρουτόν
- Παρμεζάνα
- Σος σίζαρ (Πατήστε για να δείτε την συνταγή)
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά μας, τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Κόβουμε κομματάκια το κοτόπουλο και το τηγανίζουμε. Αν θέλουμε να γίνει πιο ελαφρύ το ψήνουμε στο φούρνο και μετά το κόβουμε.
Στη συνέχεια βάζουμε την σαλάτα σε ένα μπόλ, προσθέτουμε το κοτόπουλο. Βάζουμε τις φέτες του τόστ στην φρυγανιέρα μέχρι να γίνουν κόκκινες. Τρίβουμε το σκόρδο πάνω στις φέτες του τοστ και έπειτα τις κόβουμε σε κομματάκια. Τις προσθέτουμε στην σαλάτα, βάζουμε την παρμεζάνα είτε τριμμένη ή flakes (κόβουμε την παρμεζάνα, σε λωρίδες με το εργαλείο που καθαρίζουμε τα φασολάκια), αλάτι, πιπέρι. Τέλος ρίχνουμε την σος απο πάνω και την ανακατεύουμε.