Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή για Μπουρεκάκια με γέμιση κρέατος

Μπουρεκάκια με γέμιση κρέατος

Αξιολογήστε αυτή τη συνταγή
(1 Ψήφος)

Μερίδες:

Διαβάστε τη συνταγή "Ζύμη για μπουρεκάκια"

Υλικά:

  • 450 γρ. κιμά βοδινό ή αρνίσιο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 αυγά
  • 75 γρ. βούτυρο ή λάδι
  • 125 γρ. κρασί λευκό ή νερό
  • 1 πρέζα καγιέν
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • 1 πρέζα γαρύφαλλο
  • 1 πρέζα κανέλα
  • 1 κ. σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κ. σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • 1 κ. σ. σιμιγδάλι
  • 75 γρ. φέτα (προαιρετικά)
  • αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Ρίχνετε σε κατσαρόλα τον κιμά, το κρεμμύδι, το βούτυρο, το κρασί, το γαρύφαλλο, τη κανέλα, τη ρίγανη, το πιπέρι και το αλάτι. τα σιγοβράζετε μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά της σάλτσας. Τότε, βγάζετε τον κιμά από την φωτιά προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, τα ανακατεύετε καλά και αφήνετε τη γέμιση να τραβήξει τα υγρά της.

Δημοσιευμένο στο Ορεκτικά - Γαρνιτούρες Γράφει ο/η  Συνταγές με νου Αναγνώστηκε 1441 φορές

Αφήστε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.

Είστε εδώ: Συνταγές Μαγειρικής Ορεκτικά - Γαρνιτούρες Μπουρεκάκια με γέμιση κρέατος