Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή για Καρπάτσιο σολομού με ρόκα

Καρπάτσιο σολομού με ρόκα

Αξιολογήστε αυτή τη συνταγή
(2 ψήφοι)

Υλικά:

  • 300 γρ. φρέσκος σολομός
  • 2 ματσάκια ρόκα
  • Λεμόνι
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση:

Πλένουμε τον σολομό και τον κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες (όπως το ζαμπόν). Παίρνουμε τις φέτες τις απλώνουμε σε μια πιατέλα, βάζουμε αλάτι, πιπέρι. Προσθέτουμε 2-3 φυλλαράκια ρόκας από πάνω και το τυλίγουμε σε ρολό. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Πριν το σερβίρουμε προσθέτουμε 2-3 σταγόνες ελαιόλαδο.

Δημοσιευμένο στο Ορεκτικά - Γαρνιτούρες Γράφει ο/η  Συνταγές με νου Αναγνώστηκε 2609 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καρπάτσιο λαυράκι με ρόκα Ταρτάρ τόνου »

Αφήστε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.

Είστε εδώ: Συνταγές Μαγειρικής Ορεκτικά - Γαρνιτούρες Καρπάτσιο σολομού με ρόκα