Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή για Καρπάτσιο λαυράκι με ρόκα

Καρπάτσιο λαυράκι με ρόκα

Αξιολογήστε αυτή τη συνταγή
(1 Ψήφος)

Υλικά:

  • 500 γρ. φρέσκο λαυράκι
  • 2 ματσάκια ρόκα
  • Λεμόνι
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε το λαυράκι, το πλένουμε και το κόβουμε σε λεπτές φέτες χωρίς την πέτσα. Παίρνουμε τις φέτες τις απλώνουμε σε μια πιατέλα, βάζουμε αλάτι, πιπέρι. Προσθέτουμε 2-3 φυλλαράκια ρόκας από πάνω και το τυλίγουμε σε ρολό. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Πριν το σερβίρουμε προσθέτουμε 2-3 σταγόνες ελαιόλαδο.

 

Σημείωση

Πρέπει να προσέξουμε καλά το λαυράκι μας να είναι φρέσκο.
Λεμόνι και ελαιόλαδο βάζουμε όσο επιθυμούμε.
Δημοσιευμένο στο Ορεκτικά - Γαρνιτούρες Γράφει ο/η  Συνταγές με νου Αναγνώστηκε 2544 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φέτα ψητή Καρπάτσιο σολομού με ρόκα »

Αφήστε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.

Είστε εδώ: Συνταγές Μαγειρικής Ορεκτικά - Γαρνιτούρες Καρπάτσιο λαυράκι με ρόκα