Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή για Καγιανά (Στραπατσάδα)

Καγιανά (Στραπατσάδα)

Αξιολογήστε αυτή τη συνταγή
(2 ψήφοι)

Μερίδες:

Υλικά:

  • 12 αυγά
  • 500 γρ. ντομάτες
  • 75 γρ. βούτυρο
  • 75 γρ. φέτα τριμμένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • 2 πρέζες ζάχαρη
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι μαύρο και κόκκινο

 

Εκτέλεση:

 

Ρίχνετε σε τηγάνι τις αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες ντομάτες μαζί με το ζουμί τους, το αλάτι, τα πιπέρια, τη ρίγανη, τη ζάχαρη, το σκόρδο και το βούτυρο. Σιγοβράζετε τη ντομάτα, μέχρι να τραβήξει όλα της τα υγρά και να δέσει. Τότε, ρίχνετε μέσα τα αυγά χτυπημένα και τη φέτα. Ανακατεύετε με σύρμα γρήγορα και δυνατά, έτι ώστε να μη προλάβουν να σφίξουν και να στερεοποιηθούν. Τα σερβίρετε σκέτα ή πάνω σε τοστ πασπαλισμένα με το μαϊντανό.

Δημοσιευμένο στο Ορεκτικά - Γαρνιτούρες Γράφει ο/η  Συνταγές με νου Αναγνώστηκε 2382 φορές

Σχετικές συνταγές (ανά ετικέτα)

Αφήστε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.