Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή για Γαλλική ομελέτα

Γαλλική ομελέτα

Αξιολογήστε αυτή τη συνταγή
(3 ψήφοι)

Μερίδες: 1

Υλικά:

  • 3 αυγά
  • 1 κ.σ. νερό
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 30 γρ. Βούτυρο

 

Εκτέλεση:

Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μικρό μπολ. Ρίξτε το νερό, αλάτι και πιπέρι.

Κάψτε το βούτυρο σε ένα τηγάνι ώσπου να αφρίσει, βάλτε τα αβγά στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, τραβήξτε τα εξωτερικά άκρα προς το κέντρο της ομελέτας με μια σπάτουλα.

Προσθέστε γέμιση, αν θέλετε. Γυρίστε το τηγάνι για να μπορέσετε να διπλώσετε την ομελέτα πιο εύκολα. Προσεκτικά, αδειάστε την σε ένα ζεστό πιάτο. Σερβίρετε.

 

Σημείωση

Χρησιμοποιήστε 2 αυγά για κάθε γεμιστή ομελέτα και 3 αβγά για κάθε απλή ομελέτα.
Κατάλληλες γεμίσεις μπορούν να περιλαμβάνουν τριμμένο τυρί, ψιλοκομμένο Ζαμπόν, βραστά σπαράγγια, μανιτάρια ή θαλασσινά.
Δημοσιευμένο στο Ορεκτικά - Γαρνιτούρες Γράφει ο/η  Συνταγές με νου Αναγνώστηκε 2082 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γουόντον με τσίλι ντιπ Ομελέτα σουφλέ »

Αφήστε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.