Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή για Σνίτσελ

Σνίτσελ Πρόταση του ΣΕΦ

Αξιολογήστε αυτή τη συνταγή
(2 ψήφοι)

Μερίδες: 4

Υλικά:

  • 4 κομμάτια σνίτσελ χοιρινό
  • 3 αυγά
  • 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 80 γρ. αλεύρι
  • 20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο

 

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπώλ. Παίρνουμε  τα σνίτσελ και τα αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα μπώλ βάζουμε το αλεύρι, παρμέζανα και το μοσχοκάρυδο.
Περνάμε το σνίτσελ από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από την φρυγανιά για να παναριστεί καλά και το τινάζουμε για να φύγει η περιττή γαλέτα που έχει κολλήσει πάνω.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι αρκετό σπορέλαιο και το τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα.

 

Σημείωση

Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με πατάτες τηγανιτές ή σαλάτα.
Δημοσιευμένο στο Χοιρινό Γράφει ο/η  Συνταγές με νου Αναγνώστηκε 2299 φορές

Αφήστε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.