Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πουλερικά

Πουλερικά

Τα πουλερικά (κοτόπουλο, γαλοπούλα κλπ) αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής αλλά και της διεθνούς κουζίνας. Υπάρχουν πάμπολλες συνταγές μαγειρικής και τρόποι μαγειρέματος των πουλερικών για νόστιμα και υγιεινά πιάτα. Το κοτόπουλο και η γαλοπούλα έχουν κρέας που αφενός είναι φτωχότερο σε θερμίδες και λιπαρά σε σχέση με τα άλλα κρέατα και αφετέρου μαγειρεύονται σχετικά γρήγορα με αποτέλεσμα να τα προτιμούν οι νοικοκυρές.

Δοκιμάστε μια εκπληκτική συνταγή μαγειρικής για ρολό κοτόπουλο γεμιστό. Η σάλτσα μανιταριών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συνταγές με μοσχάρι. 
Μερίδες: 4 Υλικά: 4 κομμάτια σνίτσελ κοτόπουλου 3 αυγά 100 γρ. φρυγανιά 100 γρ. αλεύρι Αλάτι, πιπέρι   Εκτέλεση: Αλατοπιπερώνουμε το σνίτσελ και το περνάμε πρώτα από το  αλεύρι μετά από το αυγό  και τέλος από την φρυγανιά.Το τινάζουμε για να φύγει η περιττή φρυγανιά από πάνω και το τηγανίζουμε σε αρκετό σπορέλαιο σε μέτρια φωτιά.   Σημείωση Αν θέλουμε προσθέτουμε…
Μερίδες: 4 Υλικά: 4 φιλέτα στήθος 3 αυγά 100 γρ. φρυγανιά 100 γρ, αλεύρι Αλάτι, πιπέρι 4 φέτες μπέϊκον 4 φέτες τυρί edam Θυμάρι Εκτέλεση: Χαράζουμε το φιλέτο στην μέση βάζουμε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι το τυρί και το μπέϊκον και το διπλώνουμε. Το περνάμε από το αλεύρι καλά μετά από το αυγό και την φρυγανιά. Το τηγανίζουμε σε αρκετό σπορέλαιο σε…
Μερίδες: 6 Υλικά: 12 μπούτια κοτόπουλου (περίπου 1,5 κιλό) 1/4 του φλυτζανιού ψιλοτριμμένα κορν φλέικς 1 ¼ φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. αποξηραμένο κρεμμύδι 2 κ.σ. ζωμό κότας σε σκόνη ½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη ½ κ.γ. τριμμένο άσπρο πιπέρι Λάδι για το τηγάνισμα   Εκτέλεση: Βάλτε το κοτόπουλο σε κατσαρόλα με βραστό νερό. Χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε το, με…
Σελίδα 2 από 2