Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή για Σνίτσελ cordon blue

Σνίτσελ cordon blue

Αξιολογήστε αυτή τη συνταγή
(0 ψήφοι)

Μερίδες: 4

Υλικά:

  • 4 φιλέτα μοσχαρίσια σνίτσελ
  • 4 φέτες τυρί gooda
  • 4 φέτες καπνιστό ζαμπόν
  • 2 αυγά
  • 100 γρ. αλεύρι
  • 100 γρ φρυγανιά
  • 30 γρ. παρμεζάνα
  • αλάτι, πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο
  • Θυμάρι

 

Εκτέλεση:

Ανοίγουμε τα φιλέτα ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι. Γεμίζουμε το κάθε ένα  φιλέτο  με μια φέτα τυρί ,ζαμπόν. Το κλείνουμε καλά πανάρωντας  το με αλεύρι στο οποίο έχουμε προσθέσει το μοσχοκάρυδο και το τυρί. Στη συνέχεια το περνάμε από το αυγό και τέλος από την φρυγανιά. Το τηγανίζουμε σε σπορέλαιο σε μέτρια φωτιά.

 

Σημείωση

Αν δεν μπορούμε να κλείσουμε καλά το φιλέτο μας βάζουμε οδοντογλυφίδες.
Δημοσιευμένο στο Μοσχάρι Γράφει ο/η  Συνταγές με νου Αναγνώστηκε 1898 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κορνμπίφ με πατάτες Οσο μπούκο »

Αφήστε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.