Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή για Σνίτσελ μοσχαριού

Σνίτσελ μοσχαριού

Αξιολογήστε αυτή τη συνταγή
(0 ψήφοι)

Μερίδες: 4

Υλικά:

  • 4 σνίτσελ εσκαλόπ
  • 100 γρ. αλεύρι
  • 100 γρ. φρυγανιά
  • 2 αυγά
  • 50 γρ. παρμεζάνα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο

 

Εκτέλεση:

Παίρνουμε τα σνίτσελ τα αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε το μοσχοκάρυδο. Περνάμε το σνίτσελ από το αλεύρι στο οποίο έχουμε ανακατέψει με το τυρί, ύστερα στο αυγό και τέλος την φρυγανιά. Το τηγανίζουμε σε αρκετό σπορέλαιο σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα.

 

Σημείωση

Μπορούμε να προσθέσουμε από πάνω λίγο χυμό λεμονιού.
Το σερβίρουμε με ρύζι ή σαλάτα.
Δημοσιευμένο στο Μοσχάρι Γράφει ο/η  Συνταγές με νου Αναγνώστηκε 2680 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οσο μπούκο Μοσχάρι με μανιτάρια »

Αφήστε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.

Είστε εδώ: Συνταγές Μαγειρικής Μοσχάρι Σνίτσελ μοσχαριού