Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή για Κουνέλι κρασάτο

Κουνέλι κρασάτο

Αξιολογήστε αυτή τη συνταγή
(0 ψήφοι)

Υλικά:

  • 1 κουνέλι κομμένο σε κομμάτια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 200ml λευκό ξηρό κρασί
  • 80 ml ξύδι
  • 5 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 ποτηρακι του κρασιου μπαλσάμικο
  • 1 κουταλάκι μπαχάρι
  • 2 ξυλαράκια κανέλα
  • λίγο δάφνη
  • αλάτι
  • πιπέρι λευκό

 

Εκτέλεση:

Ζεσταίνω το λάδι σε κατσαρόλα και αφού κάψει τσιγαρίζω το κρέας. Ρίχνω αλατοπίπερο και γυρίζω το κρέας να ροδίσει. Προσθέτω το κρεμμύδι και το σκόρδο,σβήνω με το κρασί και το αφήνω να εξατμιστεί. Στη συνέχεια προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά προοδευτικά και προσθέτω νερό να καλύψει τα 2/3. Το αφήνω να βράσει σε μέτρια φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας. Αν θέλω να δέσει η σάλτσα μου προσθέτω σ'ένα φλυτζάνι λίγο νερό με κορν φλάουρ και το προσθέτω στο φαγητό μου και το αφήνω να πάρει μια βράση.Αντι για κουνέλι μπορεί να το μαγειρέψουμε με κόκκορα ή κοτόπουλο. Το συνοδεύουμε με μακαρόνια.

Δημοσιευμένο στο Κυνήγι Γράφει ο/η  Administrator Αναγνώστηκε 896 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κουνέλι ξιδάτο

Αφήστε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.

Είστε εδώ: Συνταγές Μαγειρικής Κυνήγι Κουνέλι κρασάτο