Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή για Τας κεμπάπ

Τας κεμπάπ

Αξιολογήστε αυτή τη συνταγή
(5 ψήφοι)

Μερίδες:8

Υλικά:

  • 1 ½ κιλό σπάλα αρνίσια ξεκοκαλισμένη και κομμένη σε μπουκιές
  • 250 γρ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 750 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 125 γρ. κρασί λευκό
  • 4-8 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • 1 κ. σ. τοματοπολτό
  • λίγο βούτυρο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 πρέζες ζάχαρη
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 2 πρέζες ρίγανη
  • 1 πρέζα κανέλα
  • 1 πρέζα κύμινο

 

Εκτέλεση:

Ρίχνετε το κρέας σε κατσαρόλα, προσθέτετε το κρεμμύδι, το κρασί και τα μπαχαρικά τα οποία έχουμε βάλει σε ένα τούλι δεμένο σαν πουγκί και σκεπάζετε το κρέας με λίγο νερό. Σιγοβράζετε μέχρι να μισοψηθεί το κρέας. Τότε, ρίχνετε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύετε και τελειώνετε το βράσιμο, αφήνοντας τη σάλτσα να δέσει.
Το δοκιμάζετε και το σερβίρετε ζεστό.

Δημοσιευμένο στο Αρνί - Κατσίκι Γράφει ο/η  Συνταγές με νου Αναγνώστηκε 2323 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αρνί στη λαδόκολλα »

Αφήστε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.