Συνταγές Μαγειρικής με νου

ΝΟΣΤΙΜΕΣ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή για Λαμπριανό κατσικάκι

Λαμπριανό κατσικάκι

Αξιολογήστε αυτή τη συνταγή
(0 ψήφοι)

Μερίδες: 10-12

Υλικά:

  • 1 κατσικάκι ( 8 κιλά περίπου)
  • 3 κιλά πατάτες
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Θυμάρι
  • Ελαιόλαδο
  • Λεμόνι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα

 

Εκτέλεση:

Πλένουμε το κατσικάκι. Βάζουμε στην κοιλιά του  αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, ρίγανη και το ράβουμε. Στη συνέχεια αλείφουμε με λάδι το κατσίκι μας, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε ρίγανη, θυμάρι. Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες, τις βάζουμε στο ταψί προσθέτουμε μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λεμόνι, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 1 φλυτζάνι τσαγιού νερό (αν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο)  και τα ψήνουμε στους 190° C περίπου 2 - 2 ½ ώρες.

Δημοσιευμένο στο Αρνί - Κατσίκι Γράφει ο/η  Συνταγές με νου Αναγνώστηκε 1497 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αρνί κλέφτικο Αρνάκι Zακυνθινό »

Αφήστε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.

Είστε εδώ: Συνταγές Μαγειρικής Αρνί - Κατσίκι Λαμπριανό κατσικάκι