Υλικά:
- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 2 κρεμμύδια ξερά στον τρίφτη
- ½ φλυτζάνι τσαγιού μαιντανό
- 3 πρέζες ρίγανη
- 2 αυγά
- 120 γρ. φρυγανιά
- 200 γρ. ντομάτα φρέσκια στον τρίφτη
- 100 γρ. γάλα
- ½ φλυτζανι τσαγιού ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε το κιμά μαζί με όλα τα υλικά εκτός της φρυγανιάς την οποία την βάζουμε στο τέλος. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα σκεπασμένο με μεβράνη. Τα ψήνουμε στον φούρνο ή στο γκρίλ.