Υλικά:
- 5 Κολοκυθάκια
- 1 κούπα αλεύρι
- 1 κούπα γραβιέρα τριμμένη
- 250γρ τυρί φέτα τριμμένη
- 1 αυγό
- πιπέρι
- λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλυτζάνι φρυγανιά γαλέτα
- 1/2 φλυτζάνι λάδι
Εκτέλεση:
Τρίβω τα κολοκυθάκια (στον τρίφτη στο χοντρό), προσθέτω τα τυριά,το αυγό,το αλεύρι,τα μυρωδικά και λίγο λάδι.Ρίχνω σ'ενα πυρέξ(μέτριο μέγεθος) λίγο λάδι και την μισή γαλέτα,να σκεπάσει τον πάτο. Ρίχνω το μίγμα, το στρώνω με το κουτάλι, ρίχνω το υπόλοιπο λάδι και την υπόλοιπη γαλέτα. Την ψήνω στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.